ŠOKANTNO ISKUSTVO MONAHA KOJI SE CIJEPIO

Grčki arhimandrit, otac Savva Ayioriti ispričao je nedavno stvarno svjedočanstvo o jeromonahu koji se cijepio kao i ono egzorcista koji mu je ispričao što mu je vrag nedavno rekao a tiče se cijepiva. Obojicu arhimandrit otac Savva osobno poznaje.

Monah mu je ispričao kako ga je na dan kada se otišao cijepiti nešto stalno zaustavljalo da to uradi, konstatno su bili znakovi oko njega koji su ga zaustavaljali da ode. Kada je došao na mjesto cijepljenja, kaže da je mogao namirisati smrad. I počelo ga je mučiti. No unatoč svim tim znakovima kaže, ipak je otišao i cijepio se. U trenutku kada se krenuo oblačiti (nakon cijepljenja) i kada je išao obući svoj “kalimafi” (svećeničko pokrivalo za glavu) odjednom je počeo osjećati strašan sram unutar sebe i nije ga stavio već držao u rukama. Kada je došao kod kuće otišao je u wc da opere svoje ruke i lice i kada se vidio u ogledalu rekao je da je počeo osjećati neobjašnjivi strah u svom srcu. Sljedeći dan, otišao je u trgovinu, bilo je to u post Uskrsno vrijeme kada u istočnoj tradiciji vjernici 40 dana nakon Uskrsa pozdravljaju jedni druge sa “Hristos Anesti” (“Krist je uskrsnuo”) i kaže da iz nekog razloga nije to mogao izgovoriti, da se osjećao posramljeno.
Sljedeći dan, otišao je na liturgiju, i kada je ušao u sveti oltar kaže da se osjećao mrtvo u sebi. (arhimandrit je tada rekao: “Vidite, kada netko ima dobar duhovni život, odmah osjeti razliku.” Monah mu je rekao da kada je ušao u sveti oltar da se nije osjećao da ulazi u njega nego običnu sobu. ) Monah to nije povezivao s primljenim cjepivom i otišao je drugom arhimandritu požalivši mu se, koji mu je na to rekao “Ne brini, proći će.” No, postajalo je sve gore. Počeo je osjećati uznemirenost, nije se mogao opustiti niti spavati i to je trajalo 13 dana. Kaže: “Najgore od svega, vidio sam vraga, 20 cm od svog lica, i to se događalo dan-noć, neprestano.” Također kaže da navečer, kad bi otišao spavati, da bi osjetio kako ga đavao grli i da bi osjećao hladnoću kako mu struji cijelim tijelom. Kaže da kada je čitao himne Presvetoj Bogorodici da je mogao osjetiti da mu krv u venama ključa. Dok je osjećao tu stravu, osjećao je kao da mu netko govori u srcu “Ti pripadaš meni!”
Tada je otac (arhimandrit) Savvas rekao da poznaje jednog jeromonaha koji izvodi egzorcizme i nedavno mu je isti otkrio da mu je vrag za vrijeme jednog novijeg egzorcizma kojeg je radio rekao:Ne želim ti ovo reći ali sam prisiljen. Napravili smo ceremoniju u Americi. ( = odnosno sotonistički ritual za ova cjepiva – koja su i bez toga bezbožna i sotonska sama po sebi pošto sadrže stanice nevine ubijene djece – koja su bila još živa kada su izvlačili potrebne stvari. Vidi više u bilješkama)“.** Demon je nastavio: “Već sam u njima!” Kada ga je egzoricst upitao: “Kako si u njima?”, demon je odgovorio: “PO KRVI MALE DJECE!”
Pritisnut križem i molitvama egzorcizma đavo je dalje rekao da to nije finalni pečat (nap. prev. žig zvijeri iz Otkrivenja) ali jest pečat. Pečat neprijatelja.

Sad se vratimo na cijepljenog monaha s početka priče. Monah je rekao da se vratio u manastir (samostan) u kojem je živio i za vrijeme cijele liturgije (sv. Mise) nije osjetio ništa u svom srcu što bi obično osjećao, onu ljubav Duha Svetog. Kaže da također ništa nije razumio i da je žurio za vrijeme Božanske službe. U jednom trenutku je osjetio kao da je izgubio glas, kao da mu je život tama i očajanje. Ispričao je potom kako je jedna obitelj došla u manastir i žena iz te obitelji, obična jednostavna žena se najednom okrenula i rekla mu: “Uzeo si prvu dozu. Jednostavno nemoj uzeti drugu.” Monah kaže da je odjednom osjetio hrabrost nakon što je čuo te riječi, da je osjetio kao da su te riječi došle od Boga preko te žene i da je osjetio veliku nadu u srcu. Otac Savvas je potom rekao: “Vidite kako nas Bog informira i po “običnim” ljudima o ovim stvarima kroz situacije, čak i kroz nekoga tko nema nikakve veze i može nam pokazati put.”
I ovo je poruka i preporuka za sve (koji su se cijepili), monah kaže da se ispovjedio i da je nakon 40 dana počeo opet osjećati Božju milost. Kaže da se osjećao kao da je kršten. Uradio je ispovijed, dobio blagoslov i oproštenje i plakao 40 dana nakon čega je ponovo osjetio milost Duha Svetog i osjetio mir u svom srcu. Monah kaže da ovo nije žig zvijeri (iz Otkrivenja) ali da je definitivno uvod u isti. Kaže da sada zna da ovo cjepivo nije od Boga i da ništa što je od Gospodina nije nametnuto, sve je slobodna volja, čak je i Gospod Isus kad bi ozdravljao ljude pitao ih: “Želiš li ozdraviti?”. S ovim rade štetu mnogim dušama.”
Arhimanrdit Savvas je rekao da se nastavi ljude informirati o cjepivima tako da ne upadnu u ovu VRAŽJU ZAMKU ( =kako su i mnogi cenzurirani znanstvenici i stručnjaci upozorili) i nastave pomagati svojoj braći i sestrama da im može biti oprošteno i da mogu nastaviti na svom putu za Nebo.

Znači braćo i sestre ako ste se cijepili, ne očajavajte, pokajte se i zamolite za oprost i više se nemojte dalje cijepiti. Zamolite nakon ispovjedi Duha Svetog da sa svojim ognjem spali sve bebzožno i opasno što ste primili u cjepivima i Gospodina Isusa da vas opere svojom Krvlju i oslobodi te “Idi i ne griješi više”. Viva Cristo Rey! +

Uredio: Petar Salečić, izdavačka kuća Kyrios
______________________
Bilješke

**Vidi “Ispitivanje mračnog svijeta cjepiva i istraživanja fetalnog tkiva”https://kyrios.hr/2021/07/10/ispitivanje-mracnog-svijeta-cjepiva-i-istrazivanja-fetalnog-tkiva-1-dio/ (1.dio)

https://kyrios.hr/2021/07/28/ispitivanje-mracnog-svijeta-cjepiva-i-istrazivanja-fetalnog-tkiva-2-dio/ (2.dio )

Intervjue s autoricom nove knjige “Cijepljenje: Katolički pogled”, Pamelom Acker:
https://rumble.com/vg84ef-cijepljenje-katoliki-pogled.html (1.dio)
https://rumble.com/vg8gkr-cijepljenje-katoliki-pogled-2.-dio.html (2. dio)

Knjiga Pamele Ackerhttps://kyrios.hr/proizvod/cijepljenje-katolicki-pogled

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *