Kyrios.hr

logo

Pismo Biskupa Schneidera svim ZAPOSLENIM RADNICIMA koji su uvjetovani cijepljenjem:

Podijeli ovaj članak


“Danas pozdravljam sve one radnike, koji su upravo u ovom času prisiljeni birati između toga da zadrže posao i prime cjepivo protiv Covid-19 ili dobiju otkaz jer nisu primili cjepivo.Neki od vas već su platili cijenu za istinu o cjepivu Covid-19 i njegovoj uzročnoj vezi s pobačajem.
Duboko sam dirnut svjedokom jedne gospođe koja piše:“Danas mi je bio zadnji radni dan na poslu. Kako nisam htjela uzeti cjepivo, prošlog petka mi je rečeno da odem. Nazvali su me i zamolili da pospremim svoj radni stol i rekli da će mi danas biti zadnji radni dan. Moj se šef nada da ću popustiti, cijepiti se i vratiti. Izuzetno sam tužna. “

Dirnut sam svjedočanstvom ove žene. I kažem joj: “Danas možda pakiraš svoje stvari sa svog radnog mjesta, ali dok se seliš iz ovozemaljskog ureda, tvoje se blago prenosi u sobu koju je Isus već pripremio za tebe u Kraljevstvu Nebeskom.”

Postoje tisuće i tisuće katolika poput nje koji imaju hrabrosti izabrati Krista i koji se neće pokloniti Cezaru, baš poput prvih katolika u prošlosti.
Pozivam vas sve da se čvrsto držite svog uvjerenja i svoje vjernosti Kristu.Patnje i gubici koje ćete morati podnijeti maleni su u usporedbi s nagradom koju vam je Bog pripremio na Nebu.
“Jer smatram da patnje ovog vremena nisu vrijedne usporedbe sa slavom koja dolazi, koja će se u nama otkriti.” Rimljanima 8:18

Pozivam vas da nastavite ovim putem koji ste odabrali, svjedočeći istinu da je nerođeni život svetinja i da je trgovina dijelovima tijela fetusa zla industrija, koja vapi Svemogućem Bogu za Njegovu pravdu!

Dok tražite Njegovo Kraljevstvo, prije svega, vjerujte da ćete biti opskrbljeni.Isus i Marija otvorit će nove načine kako da priskrbite za vaše obitelji. Također potičem i vjernike laike da se uključe i pomognu svojim kolegama katolicima da pronađu sebi novi posao.Draga moja braćo i sestre, ovo su cijene koje smo znali da ćemo morati plaćati, kako bismo bili vjerni Isusu Kristu.
A sada u ovaj čas traži se isplata, pa se moramo moliti da prođemo test i budemo vjerni Gospodinu Isusu.

Neka vas Bog blagoslovi obiljem Božjeg blagoslova!

+Athanasius Schneider

Više naših Tekstova

Naši tekstovi

Ova vremena antiKrista

Svijet na pragu novog tisućljeća, za koje se cijela Crkva priprema, nalikuje njivi spremnoj za žetvu. – Sv. papa Ivan Pavao II, Svjetski dan mladih,