Kyrios.hr

logo

fr. Izak Relyea: Nedavno sam molio za ženu..

Podijeli ovaj članak

Jedna žena me je nazvala i rekla da teško diše već 3 dana (nakon cijepljenja). Molio sam molitve oslobođenja nad njom preko telefona i pogodite što se dogodilo?
Nakon molitve pitala je: “Što je ovo bilo? Kakve su to molitve? Pluća su mi se otvorila!”
To znači da postoji duhovna komponenta u ovome. Zašto? Jer je ovo iz pakla, od samog vraga. Što mislite, tko nadahnjuje Billa Gatesa?* Njihov gospodar je đavao.
Molitve oslobođenja su otvorile pluća ovoj ženi i ponovno je mogla disati.
I ne morate vjerovati, ali je istina. Bog zna da je istina, ona zna da je istina i ja znam da je istina.
Govorim ljudima da idu kod svećenika i uzmu egzorciziranu sol i ulje i da ih upotrebljavaju, jer ovo nije samo fizička bitka već i duhovna. Naša borba nije protiv krvi i mesa, nego protiv poglavarstva, protiv vlasti, protiv upravitelja tame ovoga svijeta! (Ef 6,12)

fr. Isaac Relyea
___________________________

*Vidi svjedočanstvo bivšeg sotonista u razgovoru s katoličkim svjećenikom o susretu s Billom Gatesom
https://www.youtube.com/watch?v=GI3pN7Wb4qc&ab_channel=KyriosBooks

Ovo iskustvo o. Izaka nažalost podsjeća i potvrđuje i brojna druga o kojima smo mogli čuti od provjerenih svjedoka; pogledajte što je nedavno poznati obraćenik s judaizma (danas katolik) dr. Roy Schoeman ispričao vezano za jedan noviji egzorcizam kojem je prisustvovao član rodbine te nekoliko drugih koje je ispričao grčki arhimandrit Savvas, sve se međusobno slaže:
https://kyrios.hr/2021/09/11/sokantno-iskustvo-monaha-koji-se-cijepio/

Predivno svjedočanstvo obraćenja i ređenja o. Izaka, kao i snazi majčine molitve sam objavio početkom godine, možete ga pogledati ovdje:
https://youtu.be/qXHA8_iRyCU

Uredio: Petar Salečić, izdavačka kuća Kyrios

Više naših Tekstova

Naši tekstovi

Ova vremena antiKrista

Svijet na pragu novog tisućljeća, za koje se cijela Crkva priprema, nalikuje njivi spremnoj za žetvu. – Sv. papa Ivan Pavao II, Svjetski dan mladih,