Posljednje proroštvo svećenika i egzorcista, oca M. Rodriguea:

Piše prof. filozofije i religije, i magistar teologije, stručnjak za priv. otkrovenja, pisac i autor Daniel O` Connor:
“Upravo sam primio pismo od oca Michela Rodriguea o poruci koju je primio od svetog Gabrijela arkanđela u ožujku ove godine. o. Michel misli da je to njegova vlastita “posljednja poruka za svijet”, a odnosi se na 8. prosinca 2021. Do poruke ću doći za minutu; prvo, nekoliko bilješki.

Svakako suosjećam s tim što mu je trebalo toliko vremena da razluči oko objavljivanje ove poruke. Unatoč svim naznakama koje jasno pokazuju da se radi o dobrom, svetom, pravovjernom svećeniku koji jest i uvijek je bio na dobrom glasu s Crkvom (činjenica nepromijenjena osobnim neslaganjem njegovog biskupa – a ne osuđivanjem – njegovih poruka), siromah je bio nemilosrdno progonjen od strane onih u Crkvi koji su se imenovali inkvizitorima i koji dijele osude poput crkvenih službenika koji dijele dezinficijska sredstva za ruke. Takve ljude treba podsjetiti na Mojsijev prijekor Jošue koji smo pročitali na Misi prošle nedjelje: “Zar si zavidan zbog mene?! Oh, kad bi sav narod Jahvin postao prorok! Kad bi Jahve na njih izlio svoga duha!” (Br 11, 29) Doista, Isus želi govoriti mnogo više nego što smo mu mi to dopustili. Kako se požalio službenici Božjoj Luisi Piccarreti: “S koliko njih želim govoriti, a oni me ne slušaju!” (16. prosinca 1928.)

Pa, fra. Michel je onaj koji sluša. To je sve što govorim. Ova poruka je za vaše razlučivanje. Ne tvrdim da znam da je to definitivno autentično proročanstvo; Samo mislim da je važno podijeliti. Ovdje ću ponoviti i ono što sam rekao prije 4 mjeseca, gdje sam objasnio zašto nastavljam razlučivati fra. Michelove poruke: “Još uvijek ne mislim da je moguće sa sigurnošću reći je li njegovo proročanstvo da će jesen 2020. godine doživjeti„ početak velikih događaja pročišćenja “bio proročanski pogodak ili proročanski propust; jer sve ovisi o tome kakav će biti učinak ovih cj.epiva protiv CO.VIDA. Ako završe tako destruktivno kao što tvrde ozbiljnije teorije o njima, onda mislim da postoji snažan argument da je početak njihove distribucije – jesen 2020. – doista bio “početak velikih događaja pročišćenja”. I dok do danas još uvijek razaznajem mnoge ozbiljne teorije o cjepivima protiv Covida, ne mogu poreći da i dalje vidimo sve više znakova da je njihovo uvođenje (koje je počelo u jesen 2020.) možda bilo otvaranje čina formalne faze davno prorečenih Kazni. Ne znam, ali vidjet ćemo. A sad na poruku. Molim vas da zamolite Duha Svetog da vas prosvijetli prije nego što ovo pročitate, kako biste točno znali kako Bog želi da primite ovu poruku. I zapamtite da, čak i za autentične proroke, “vozni redovi” nisu “zapisani u kamenu”; uvijek je Božje suvereno pravo produljiti Vrijeme milosrđa ako to želi. Stoga nastavite dobro obavljati sve dužnosti u životu i nemojte ništa pretpostavljati o budućnosti. Živite u sadašnjem trenutku. U ovoj točki krajnje zbrke u Crkvi i svijetu, štoviše, bitno je da ne donosite veće odluke koje vam mijenjaju život, osim ako i dok niste sasvim sigurni da su to Božja volja za vas. Svaka ljudska strategija koja nije vođena Božjom voljom pasti će na lice, bez obzira na to koliko se činilo da je “informirano proročanstvom”, i bez obzira na to koliko ste strateškog napora uložili u njegovu izradu. Ovo je duža poruka, a nakon što je podijelim, ispod ću sažeti njene ključne teme.
+ + + +
PORUKA SV. GABRIJELA OCU MICHELEU RODRIGUEU, primljeno u ožujku 2021.:
o. Michele:
“U noći sa 17. na 18. ožujka 2021. anđeo je Gospodnji (kasnije sam shvatio da je to bio sveti Gabrijel arkanđeo) došao oko 2:30 u noći da mi kaže o svetoj i velikoj diskreciji svetog Josipa sa Svetom obitelji i njegovoj ulozi na kraju loših vremena. Kažem “kraju loših vremena” da izrazim razdoblje različito od onog Kristova slavnog povratka na kraju vremena. Ovo iskustvo koje ću ispričati nazivam snom. Gabriel se prvi put predstavio kao sjajno sjajno svjetlo. Postupno sam razaznavao oblik svjetlosnog bića s nečim što je izgledalo kao svjetlosna krila. Iz njegova bića proizlazila je svjetlost koja je donijela i radost i vrlo duboki mir u Bogu. Kao da ste zakoračili u dio Neba gledajući ga.

Tada se začuo njegov glas: „Došao sam otkriti diskreciju svetog Josipa od vremena kada sam s njim razgovarao do dana kada je trebao napustiti zemlju. Njegova je uloga zaštitnika i čuvara Svete obitelji bila velika smirenost i veliko povjerenje u Boga Vječnog Oca. Njemu kao Presvetoj Djevici Mariji dano je da bude prvi u najsvetijoj spoznaji otajstva Trojstva Oca i Sina i Duha Svetoga. Slobodno prihvaćanje uzimanja Djevice Marije za njegovu nevjestu dalo mu je radost ulivenog znanja prožetog živim i očinskim odnosom s Isusom, njegovim Stvoriteljem, svojim Kraljem i njegovom Ljubavlju. To znanje Josip je primio iz ljubavi koju je imao prema Mariji njegovoj Mladoj, i iz Volje Svemogućeg Oca. Od tog trenutka Josip je odveo Mariju kući i aktualizirao službu svoje ljubavi prema Mariji i Djetetu. Drama koja se dogodila u vrijeme Spasiteljeva rođenja izaziva razmatranje njegovog velikog autoriteta koji je omogućio očuvanje Bogo-Djeteta i njegove Majke od svakog znaka koji je mogao ugroziti identitet djeteta. Dakle, đavao i njegovi poslušnici mogli su nauditi Isusu i njegovoj Majci. Njegova snaga i njegova Ljubav držali su đavla i njegove pomoćnike podalje. Sve do dana rođenja Djeteta Kralja, čak ni Herod sa svojom pratnjom nije znao ništa o tome. Ipak, Znak je bio na nebu, magi su već išli u susret djetetu-Bogu-Djetetu, a pastiri, najmanji među ljudima, bili su poučeni glasom anđela! U trenutku kad je Herod htio ubiti Božje dijete, u snu sam, voljom vječnog Oca, upozorio Josipa da uzme Dijete i njegovu Majku i pobjegne u Egipat. Tu je ostao do smrti tiranina. Nazad u Nazaretu, Sveta obitelj ostala je tamo tijekom svih godina Isusova rasta. Nitko nije sumnjao tko su Isus i njegova Majka. Josipova diskrecija bila je savršena kako ne bi privukla poglede Zloga i tako ometala plan Boga našega Oca. Josipovo navodno očinstvo pokrilo je Dijete i njegovu Majku na tako sjajan način da nitko ne može izraziti niti pristupiti. Josipova očinska nježnost bila je poput špilje na Stijeni kako bi zaštitila Dijete i njegovu Majku od nevremena ovog svijeta. Ova diskrecija nastavit će se u šutnji i molitvi, u svakodnevnom radu, pa čak i u odmorima kako se ne bi dopustilo posumnjati u postojanje Božjeg Mesije. Josipova poslušnost izvršavanju Volje vječnog Oca sa skromnim i čistim srcem učinila ga je najreprezentativnijim muškim likom na zemlji u središtu Svete obitelji.

Njegovo očinstvo i njegova muškost bili su slični onome što je Bog želio od početka svega. Tako kao što je sveti Josip štitio Dijete i njegovu Majku, štiti Crkvu u njezinu povijesnom rastu. Na još svečaniji način u ova vaša vremena. Današnje vrijeme zahtijeva podizanje zastora Božje diskrecije za svetog Josipa u njegovoj ulozi za Kristovu Crkvu. Sada je vrijeme da otkrijemo riječi drugog pisma Solunjanima skrivene od početka Crkve. Zaista, tajanstvena figura, koja koči ili sprječava očitovanje antikrista i njegovu sadašnju dominaciju, sada se mora otkriti kako bi svi pravednici mogli razumjeti događaje koji se događaju. Morate biti spremni i držati upaljene svjetiljke za očitovanje Sina Čovječjega. Evo Svetog teksta drugog pisma svetog Pavla Solunjanima, 2. poglavlje: “A što se tiče Dolaska Gospodina našega Isusa Krista i našeg okupljanja oko njega, molimo vas, braćo: ne dajte se brzo pokolebati u svom shvaćanju niti uznemiriti ni nekim duhom, ni nekom riječju, ni nekim tobože našim pismom, kao da će sad-na Dan Gospodnji. Neka vas nitko ne zavede ni na koji način. Jer ako prije ne dođe onaj otpad i ne otkrije se Čovjek bezakonja, Sin propasti, Protivnik, onaj koji uzdiže sebe protiv svega što se zove Bog ili svetinja, dotle da i u Božji hram zasjedne gradeći se Bogom… Ne sjećate li se, to sam vam govorio dok sam još bio među vama? I sada znate što ga zadržava da bi se pojavio tek u svoje vrijeme. Doista, otajstvo bezakonja već je na djelu, samo ima tko da ga sada zadržava dok ne bude uklonjen. Tada će se otkriti Bezakonik. Njega će Gospodin Isus pogubiti dahom usta i uništiti pojavkom Dolaska svoga – njega koji djelovanjem Sotoninim dolazi sa svom silom, lažnim znamenjima i čudesima i sa svim nepravednim zavaravanjem onih koji propadaju poradi toga što ne prihvatiše ljubavi prema istini da bi se spasili. I zato im Bog šalje djelovanje zavodničko da povjeruju laži te budu osuđeni svi koji nisu povjerovali istini, nego su se odlučili za nepravednost. Mi pak moramo uvijek zahvaljivati Bogu za vas, braćo od Gospodina ljubljena, što vas je od početka odabrao za spasenje, posvećenjem u Duhu i vjerom u istinu.”

Doista, „misterij bezakonja” već je na djelu; dovoljno da se otpusti onaj koji ga sada zadržava. Danas vam kažem: Onaj koji to zadržava je sveti Josip! Svojom molitvom i zagovorom sveti Josip pomaže vjernicima u duhovnoj borbi za obranu vjere vojujuće Crkve. Uz molitve svetaca i duša u čistilištu, odnosno Trijumfalnu Crkvu i Trpeću Crkvu, pomoć svetog Josipa i Djevice Marije tvoreći štit vjere koji do sada zadržava antikrista. Dobro čuj moje riječi. Čaša bezakonja se prelijeva i uskoro će doći vrijeme za Crkvu kada će se dogoditi progon pravednika. Voljom Oca i Sina i Duha Svetoga ovu je godinu 2021. papa Franjo proglasio godinom svetog Josipa. Ponuđen vam je veliki blagoslov zaštite. Tijekom ove godine bit ćete prisiljeni napraviti izbor. Ono što se predstavlja kao cjepivo-spasitelj (eng. vaccine-saviour) samo je iluzija. Uskoro će vam se nametnuti žig Zvijeri za kupnju, jelo ili putovanje. 2021. godina je godina razboritosti za one koji žele biti vjerni Kristu. Svima onima koji žele slijediti Krista pomoći će vam sveti Josip. No, On se mora diskretno povući 8. prosinca. U to vrijeme, a već je počelo, svi oni koji odbacuju Krista ulaze u silu zablude koja ih tjera da vjeruju u laž. Društvena i planetarna laž koju su organizirali i pripremili pomoćnici antikrista. Oni tvore lažnu Crkvu koja je doista društveno tijelo antikrista. Oni su oni koji vladaju strahom, dominacijom, komunističkom i socijalističkom ideologijom. Manipuliraju za lažno univerzalno bratstvo. Oni su se infiltrirali u Kristovu Crkvu s namjerom da je unakaze i oskrnave njezine sakramente. Sve dolazi na svoje mjesto. Do 8. prosinca ti se zli pomagači sami organiziraju putem medija i stvaraju klimu sumnjičavosti, straha i osude. Moraju se pripremiti za dolazak Nesvetog organiziranjem svjetskog poretka u kojem će vladati podjela i zbrka na štetu Istine nauka Crkve. Skandali i optužbe zahvatit će Crkvu posvuda. Pokreti koji poriču muškarce i žene postat će novi suci ove društvene laži. Do sukoba će doći u obiteljima koje tvrde da su potrebna cjepiva i žig zvijeri. Sukobi među narodima doći će do te mjere da će sve izgledati beznadno. Srca će se ohladiti, savjest će biti svezana i pomračena zbog grijeha koji je svuda zahvatio. Iako se čini da antikristov kukolj guši pravednike i svece, ostavljajući dojam Božje smrti i kraja Katoličke Crkve, sve je to samo privid. Kad se sveti Josip “povuče” Bezgrješno Srce Marijino započet će trijumfe njezina Bezgrješnog Srca za svoju djecu i za Crkvu. Crkva će proći kroz bolove pročišćenja gdje će je Djevica Marija pratiti kao Žalosna Majka. Neka će njezina djeca biti mučenici, nosit će palmu Kristove pobjede na dan trijumfa Bezgrešnog Srca Marijina. U vrijeme kad će se pojaviti antikrist, oglasitt će vrijeme utočišta koje su pripremila sveta srca Isusova i Marijina te čisto srce svetog Josipa. Utočišta su djelo tri i pol godine objavljene u Knjizi Otkrivenja. Oni su Božje djelo. Malo stado ne bojte se. Gledajte očima vjere, nade i ljubavi. Skloništa su pod posebnom zaštitom Gospe od Karmela. Ovako je to htjelo njeno Bezgrješno Srce. Ne možete li sada vidjeti djelo Svete Isusove obitelji, Marije i Josipa? Rečeno je sve što trebate znati. Živite s povjerenjem kako biste ostvarili svoju Božansku volju i često ponavljajte ovu molitvu: Isuse, uzdam se u Tebe!”
___________________________
prof. dr. O`Connor: Evo ključnih tema poruke i nekih vlastitih misli: U poruci se kaže da je sam Sveti Josip “zadržavač”, o kojem govori sveti Pavao u Svetom pismu (2. Solunjanima, 2. poglavlje), koji koči/zadržava moć Antikrista. 2. Solunjanima 2: 7, međutim, odnosi se na vrijeme u kojem će sputavač biti ” maknut s puta”, što će omogućiti Antikristu (to jest “bezakoniku”) da stekne vlast. Ovo uklanjanje ograničenja, fra. Michelova poruka kaže, poklapa se sa završetkom Godine svetog Josipa, koja pada 8. prosinca 2021. godine. Jasno, sveti Josip nikada neće zaista biti “maknut s puta”. Uvijek je bio i uvijek će biti zaštitnik univerzalne Crkve, užas (strah) demona i uvijek će biti tu za nas. Ipak, ova poruka implicira da je godina svetog Josipa podrazumijevala poseban izljev njegove zaštite na Crkvu (poruka se odnosi na ovu godinu kao “veliki blagoslov zaštite”) – izljev koji je i sam bio toliko snažan da je spriječio Antikrist nije stupio na scenu, iako je bilo zrelo vrijeme za njegov dolazak. No s završetkom te godine posebne zaštite, Antikrist se više neće spriječiti u uzidzanju.

U poruci je jasno naznačeno da cjepivo protiv Covida nije žig zvijeri, jer će žig doći “uskoro” kao uvjet da se “kupuje, jede ili putuje”. To, međutim, implicira da je cjepivo dio sveobuhvatnog sustava Znaka zvijeri i da je to “iluzija spasitelja”. Ovo je slično mom trenutnom – osjećaju za stvari. To jest, da su cjepiva protiv Covida – čak i ako su njihovi pristaše u pravu po pitanju učinkovitosti/sigurnosti/važnosti (što ne odobravam!) – dio uvođenja većeg i mračnijeg sustava. Stoga posebno potičem one koji su primili cjepivo da budu posebno na oprezu zbog svega što slijedi, te da ne dopuštaju navikama da odlučuju o svojoj sljedećoj odluci – iste metode koje se koriste za promicanje cjepiva uskoro će se koristiti za promicanje Žiga zvijeri. U poruci se kaže da će se posebna zaštita svetog Josipa “diskretno povući” 8. prosinca. Stoga ne bih rekao da ova poruka nužno predviđa nešto kataklizmično upravo na taj dan. Umjesto toga, poruka kaže da će – iako je ovaj proces već započeo – oni koji odbacuju Krista, nakon tog vremena “ući u silu zablude koja ih tjera da vjeruju u laž”. Društvena i planetarna laž koju su organizirali i pripremili antikristovi pomagači. ” Nakon što 8. prosinca istječe posebna godina zaštite svetog Josipa, ova poruka kaže, zle moći koje će moći početi provoditi ono što sada pripremaju organizirajući se „putem medija [za] stvaranje klime sumnje, straha i otkazivanje … gdje će vladati podjela i zabuna … ”Drugim riječima, posljednje daske Antikristove infrastrukture su gotovo na svom mjestu; nakon 8. prosinca 2021. koristiti će se za njihovu namjenu. Ali sav taj kaos i zlo bit će samo “pojava”, iako će – napomenuo bih ovdje za one koji nisu upoznati s proročanstvima – to uključivati 3 godine globalnih kazni (nakon Upozorenja), kakve svijet nikada nije vidio, uključujući katastrofu/rat/slom/progon bez presedana, vladavinu Antikrista, a zatim i 3 dana tame. Iako će mnogi biti mučenici (i trebali bismo se prije svega radovati mogućnosti takve časti za sebe!), Vjerni ostatak će, uglavnom, biti zaštićen.

Uistinu, toga dana, kaže se u poruci, Gospa će “započeti početke pobjede njezina Bezgrješnog Srca”. Ovaj će trijumf kulminirati u “Eri mira” (op.prev. ne brkati s milenijarizmom) – ispunjenju molitve Oče naš – vladavini Božanske volje na zemlji kao i na nebu. Ovo su najuzbudljivija vremena u povijesti za život. Vjerujete li u Isusa i nastojite li živjeti u Njegovoj Volji? Tada se apsolutno nemate čega bojati. Sklonite se u Sveta i Bezgrešna srca i revnosnije se uključite u Misiju nego ikad prije. Nije vrijeme za povlačenje, vrijeme je da zajurišate naprijed s tim bojnim poklikom na usnama, ŽIVIO KRIST KRALJ! Za sada je Njegovo Kraljevstvo tako blizu da ga gotovo možemo okusiti. Poruka se zatim zaključuje sljedećim poticajem, na koji vas i ja od srca potičem, i kojim zaključujem ovaj post: “Živite s povjerenjem da biste ispunili svoju Božansku volju i često ponavljajte ovu molitvu: Isuse, uzdam se u tebe!”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *