Kyrios.hr

logo

Opat: Odbijam se cijepiti!

Podijeli ovaj članak

Pismo opata Trifona koji se odbija cijepiti i dati blagoslov ikome za cijepljenje zbog prvenstveno povezanosti s industrijom pobačaja te je kao takvo neprihatljivo za kršćanina, te kako sve više otkrivamo neučinkovitosti istog s mnogim potencijalnim opasnostima kako su mnogi stručnjaci upozorili:

Odlučio sam ne blagosloviti svoje redovnike, niti svoju duhovnu djecu, da uzmu cjepivo. Ne mislim da će bilo koje cjepivo spriječiti ikoga da dobije kovid, i čitao sam s povećanim užasom dok su dokazi u znanstvenoj zajednici postajali sve jasniji da ovo cjepivo u stvarnosti uzrokuje širenje ovog virusa unutar ljudske zajednice, istovremeno sprječavajući prirodni imunitet.

Dokazi su jasni da one liječnike i znanstvenike koji cjepiva vide kao nedokazana, pa čak i opasna dugoročno, njihovi kolege u znanstvenoj zajednici ušutkavaju.*

Za one koji razumiju znanost, znamo da znanost nije poput povijesti, jer se stalno mijenja kako se sve više otkriva. Ipak, u znanstvenoj zajednici imamo određene pojedince koji potiskuju razdor, slamajući svakoga tko se ne bi složio s njihovim stavom o pandemiji.

Mi istočni kršćani znamo da nas Bog ponekad “posjećuje” ratovima i pošastima kako bi nas pozvao iz naše tame i grijeha. Znamo da Bog organizira takve stvari kao način da nas probudi za ono što je od vječne vrijednosti.

Čini mi se jasnim da ova svjetska pandemija dolazi od Zloga. Ništa u mom životu nije izazvalo takav strah među masama ljudi širom svijeta. Ove sezone koja inače dovodi do okupljanja obitelji i prijatelja oko stola na proslavu Rođenja našega Spasenja, umjesto toga je došlo do zatvaranja crkava i obitelji koje su svojim necijepljenim članovima zabranile da im se pridruže u proslavi.
Vidjela je (pandemija) svećenstvo kako zatvara svoje crkve iz straha, ne sjećajući se da je okupljanje unutar naših crkava ono koje je uvijek donosilo ozdravljenje koje je tako potrebno u vrijeme kušnje.
Sveti Luka Kirurg, nadbiskup Simferopolja, biskup kojeg su Sovjeti odlučili ne pogubiti jer se smatrao jednim od najboljih kirurga u Rusiji, pa je stoga bio potreban sovjetskoj državi, preporučio je svetu vodu kao lijek za ono što nas muči:

“Pijte svetu vodu, što češće, to bolje. To je najbolji i najučinkovitiji lijek. Ne govorim to kao svećenik, govorim to kao liječnik, iz svog liječničkog iskustva.”

Sa sedamdeset i šest godina nisam, kako kažu “proljetna kokoš” (nap. prev. izraz za mladolikost). Ipak, odlučio sam vjerovati Bogu da će me zaštititi tijekom ove pandemije. Stoga dodajem svetu vodu u svaku čašu vode koju popijem tijekom dana, i svaki dan se mažem čudotvornim uljem svete ikone Bogorodice Havajske.
Uz to, konzumiram Sveto Tijelo i Krv Spasitelja (Euharistiju/Pričest) za vrijeme slavlja Božanske Liturgije (sv. Mise), sa potpunim znanjem da na taj način primam ozdravljenje duše i tijela. Ako bih trebao umrijeti od virusa koji su namjerno uveli bezbožni čelnici Kine, s namjerom osvajanja Zapada i stvaranja jedne svjetske vlade, neka tako bude.

U svojoj slabosti, svakodnevno se molim da mi Gospodin nikada ne dopusti zanijekati Ga, čak do posljednjeg daha. Pouzdajem se u Boga, a ne u “znanstvene i medicinske” autoritete koji su vraški skloni kontrolirati sve, uključujući Crkvene vođe. Uzdam se samo u milost mog Gospodara.
Mi redovnici smo zahvalni što imamo priliku služiti Božansku liturgiju i pričestiti se Tijelom i Krvlju Kristovom, ali također shvaćamo da mnogi drugi nisu te sreće. Mnoge crkve su zatvorile svoja vrata vjernicima, u strahu da će korona virus zaraziti njihov narod ako se okupe pred Božjim prijestoljem, na bogoslužju. Istina, samo se Boga trebamo bojati.

Zaključio bih istaknuvši da je obvezno i ​​diktatorsko poticanje cjepiva od strane vlada i tvrtki diljem svijeta jasan dokaz da je ovo cjepivo od vraga. Budimo jaki u našem otporu bezbožnim autoritetima i obnovimo svoju predanost Isusu Kristu i vječnoj istini koja živi u životu Crkve.

S ljubavlju u Kristu,

opat Trifon

* vidi “Slijediti znanost”
https://rumble.com/vmgv5j-slijediti-znanost.html
_____________________
Uredio: Petar Salečić, izdavačka kuća Kyrios

Više naših Tekstova

Naši tekstovi

Ova vremena antiKrista

Svijet na pragu novog tisućljeća, za koje se cijela Crkva priprema, nalikuje njivi spremnoj za žetvu. – Sv. papa Ivan Pavao II, Svjetski dan mladih,