Kyrios.hr

logo
Akcija!

BESPLATNA POŠTARINA: Knjige “Uvjerljivo za život” i “Crkva u krizi”

32.43

Naruči knjige “Uvjerljivo za život” i “Crkva u krizi” te uštedi preko 10.00 €. Poštarina je besplatna, a akcija traje do 15. ožujka 2023.

Unesi kupon kod: POSTARINA u svojoj košarici za besplatnu poštarinu.

Kategorija:

Opis

CRKVA U KRIZI

autor: dr. Ralph Martin

U ovoj knjizi dr. Martin otvoreno se suočava s ozbiljnom krizom koja se odvija i u Crkvi i današnjoj kulturi. On to čini na iskren, ali pravedan način i nudi rješenja koja će, ako se primijene, itekako povratiti zdravlje i snagu Crkvi, i dopustiti da bude svjetlo u svijetu kako i treba biti. Bitna knjiga koju svi trebaju pročitati.
KARDINAL GERHARD L. MÜLLER Bivši Predstojnik Kongregacije za nauk vjere

Opis:

Prije gotovo četrdeset godina, bestseler Ralpha Martina Kriza istine razotkrio je štetne trendove u katoličkom učenju i propovijedanju koji su, u kombinaciji s napadima sekularnog društva, ugrozili poslanje i život Katoličke crkve. Iako je u posljednja četiri desetljeća učinjeno mnogo na suzbijanju lažnog učenja, danas se Crkva suočava s još podmuklijim prijetnjama izvana i iznutra. U Crkva u krizi: Putevi koji vode naprijed  Martin nudi detaljan pogled na rastuće neprijateljstvo prema Katoličkoj crkvi i njezinu učenju. Uz obilje dokaza, Martin otkriva sile koje djeluju na potkopavanju Kristova Tijela i nudi nadu onima koji traže jasnoću.

Crkva u krizi pokriva:
+ polarizaciju u Crkvi uzrokovanu dvosmislenim učenjima
+ inicijative koje prihvaćaju kulturu bez pozivanja na obraćenje
+ partnerstva pod pokroviteljstvom Vatikana s organizacijama koje se aktivno suprotstavljaju učenju Katoličke crkve
+ recikliranje teoloških pogrešaka koje su dugo rješavali Vatikan II, papa sv. Ivan Pavao II. i papa Benedikt XVI

Snažno napisana, Crkva u krizi podsjeća sve čitatelje da poslušaju Isusovu izričitu zapovijed da ne odvedu Njegovu djecu na krivi put. S obiljem sredstava za ohrabrivanje čitatelja, Ralph Martin pruža čvrste temelje katoličkog učenja u Svetom pismu i Tradiciji kako bi ojačao katolike protiv zabluda koje nam prijete sa svih strana.

 

UVJERLJIVO ZA ŽIVOT

autor: Trent Horn

Jedan od najboljih pro-life priručnika za obranu nerođenih i razgovor o osjetljivoj temi abortusa.

Opis:

Bojite li se raspravljati o pobačaju?

Ne brinite – gotovo se svi boje. Ili mislimo da je tema previše nepristojna ili ne želimo biti označeni kao netolerantni fanatik ili se brinemo da nećemo dovoljno dobro zastupati stranu za život. Taj strah možete prevladati, kaže Trent Horn u svojoj novoj knjizi „Uvjerljivo ZA život“. Uz malo znanja i nekoliko provjerenih tehnika možete postati odvažan i učinkovit apologet za nerođene. Oslanjajući se na više od deset godina iskustva kao aktivist za život, Horn vam pomaže da ne nasjedate na zlouporabe i zamagljivanja strane za izbor kako biste točno iznijeli pravna, povijesna i medicinska pitanja. Koristeći živopisne primjere iz stvarnog života i neovisno koliko god glasna rasprava bila, on vraća fokus na kritičnu važnost milosrđa jer moramo biti ne tek zagovornici/ratnici pokreta za život, nego i ambasadori za život. Horn vas tada vodi kroz upoznavanje brojnih tipova protivnika pobačaja ili propitivaća („pragmatičar“, „skeptik“, „konfliktan“) uz mnogobrojne istinite priče s terena. U svakom slučaju podučava vas specifičnim pristupima koji su posebno napravljeni za svaku situaciju – što reći, što ne reći i kako se ponijeti. Borba oko pobačaja nikada nije bila žešća, a ulog ne može biti veći.

 

Pročitajte danas „Uvjerljivo ZA život“ i nikada se više nećete bojati zalagati za dragocjeno i temeljno pravo na život.

O knjizi su rekli:

„Trent Horn doista zna kako navesti ljude na razmišljanje i razgovor o pobačaju. „Uvjerljivo ZA život“ neprocjenjiv je priručnik za svakoga tko želi postati vještiji u obrani ljudskosti nerođenih.“ —Lila Rose Predsjednica, Live Action

„Iznimno sam zahvalan na ovoj knjizi! Sjajno kombinira razum i suosjećanje kako bi se izgradila kultura života.“ —Fr. Frank Pavone Predsjednik, Priests for Life

„Trent Horn jasno i učinkovito izriče stav za život. „Uvjerljivo ZA život“ primjer je logičke jasnoće i cjeline, ali i strpljenja i istinske dobre volje prema zagovarateljima za izbor. Ova će knjiga biti korisna svakom zagovorniku za život.“ —Patrick Lee McAleer Profesor bioetike, Franjevačko sveučilište u Steubenvilleu