Kyrios.hr

logo
Akcija!

Evo ti majke

Original price was: 17.12€.Current price is: 13.14€.

Čudesna svjedočanstva šestorice muškaraca koji su se obratili i spasili preko posredništva ljubljene Djevice Marije i to u Međugorju. Ovo je knjiga koju želite imati!

Autor: Christine Watkins

Nema na zalihi

Kategorija:

Opis

Čudesna svjedočanstva šestorice muškaraca koji su se obratili i spasili preko posredništva ljubljene Djevice Marije i to u Međugorju. Ovo je knjiga koju želite imati!

„Evo ti Majke“ fantastična je knjiga o šest životnih svjedočanstva koja su čudesna, herojska i istinski inspirativna. Kroz njih je prikazana stvarnost Isusove božanske milosti kroz Mariju, te trijumf ljudske volje da odabere dobro i svjetlost, umjesto zla i mraka. Ova je knjiga svježa doza nade, prijeko potrebna u vremenu u povijesti kada je duhovni napredak od iznimne važnosti.

Otac Gary Thomas
Svećenik, egzorcist; tema i glavni lik knjige i filma „The Rite“ („Obred“)

“Ove predivna knjiga duboko me je ganula. Ona djeluje poput pomazanja: Duh Božji prožima svaku riječ. Dok sam čitao ove priče, osjećao sam se dotaknut milošću, dotaknut željom za dubljim preobraćenjem, a u misli su mi se stalno vraćale riječi iz Knjige Otkrivenja: „Ali oni ga pobijediše krvlju Jaganjčevom i riječju svojega svjedočanstva“ (Otkrivenje 12, 11). Ja sam jedan od onih kojima je knjiga promijenila život – u mom slučaju, to je knjiga Međugorje: Poruka – pa znam koliko knjiga može biti značajna, moćna i duhovno dojmljiva. Osjećam kako i ova knjiga ima tu sposobnost da transformira živote, da ljude oslobodi od mraka. „Evo ti Majke“ je sirova, ranjiva, prosvjetljujuća i nadahnjujuća knjiga. To je ona vrsta knjige koju ćete rado preporučiti ljudima, pogotovo onima kojima je potrebna nada. Ja ću ovo iznimno djelo i dalje nastaviti dijeliti s mnogima.”

Daniel Maria Klimek
Franjevacki redovnik, Docent na odjelu teologije, Franciscan University of Steubenville, Ohio

“Sveti Efrem Sirijski, svećenik i pjesnik iz 4. st., govorio je da je Djevica Marija „brod pun blaga“ za sve one koji u njoj potraže utočište. „Evo ti Majke“ donosi zapanjujuće priče šestorice muškaraca čiji su se životi promijenili – i muškost iscijelila – kada su svoje živote povjerili Mariji, brodu blaga. Ova je knjiga pomazana!”

Otac Donald Calloway
Autor knjige No Turning Back: A Witness to Mercy i Marian Gems: Daily Wisdom on our Lady

“Volim ovu knjigu! Ona sadržava jasne i dirljive primjere kako nam je nebo bliže nego mi sebi samima, te kako je Marija Dobra Majka koja nas sve čuva u svom srcu. Čitati ovu knjigu isto je kao i doživjeti milosti Međugorja, mjesta koje me je približilo nebu. Tamo sam se osjećao toliko radosno i voljeno od Boga, pa bih često zaplakao. Tamo sam mogao osjetiti i namirisati svetost. Za vrijeme svoga prvog hodočašća primijetio sam da sam mogao gledati ravno u sunce čitav tjedan koliko god želim. Marija je u Međugorju, u to nemam nimalo sumnje. Vidio sam, osjetio sam i to znam, i to mi nitko nikad neće moći oduzeti. Kroz ove priče, ona ista Marija koja je mene pozvala tada, sada je spremna približiti se i vama i ispuniti vas ljubavlju. „Kada biste znali koliko vas ljubim,“ rekla je u Međugorju, „plakali biste od radosti.“

Otac Bernardin Mugabo
Pastor crkve sv. Ivana evanđelista, Carmichael, California

„Evo ti Majke“ fantastična je riznica blaga o životnim iskustvima šestorice muškaraca koji su neustrašivo razotkrili svoje duše i svoje tajne. Njihova hrabrost i vjera u Mariju tijekom putovanja po nepoznatim krivudavim cestama uistinu je zapanjujuća i dojmljiva. Uz ovu sam se knjigu smijala i plakala od samog početka. Preporučujem je svim muškarcima, jer će produbiti vjeru i posvećenost Kristu i Njegovoj majci. Također ju preporučujem svim ženama, jer će im ovi muškarci dodirnuti srce kroz jedinstvene izazove s kojima se suočavaju. Žene će htjeti da je pročitaju svi muškarci – očevi, muževi i sinovi – ova će knjiga pomoći svakomu tko želi dublju povezanost s Isusom i Svetom Majkom. Čitanje ove knjige podsjetilo me na čuda koja sam doživjela u Međugorju, te koliko je bitnu ulogu Marija imala u mom životu. Ova nezaboravna knjiga obogatila je moju duhovnost i preporodila moju ljubav za Našu Gospu, Kraljicu Mira, i za poruke iz Međugorja. Ovo je obvezno štivo za sve!

Gretchen Harris
Katolička glazbenica i umjetnica

“U svijetu koji postaje sve mračniji, Božja nas ljubav, očitovana kroz pojedinosti ovih šest svjedočanstva, uistinu zadivljuje, a sada nam je to potrebno! Bog nas zaista voli, a Gospina prisutnost u Međugorju i u životima ovih muškaraca izraz je Njegove velike ljubavi u ovim našim uznemirenim vremenima. Zahvaljujem svim svjedocima koji su s nama podijelili svoju priču o spasenju, i neka Bog blagoslovi Christine Watkins jer ih je umjetnički pretočila u riječi. Uistinu, zahvaljuje joj i Naša Gospa: „Ti, koji živiš u ljubavi Božjoj i doživio si Njegove darove, svjedoči o njima svojim rukama i životom, tako da budu radost i ohrabrenje drugima.“ Ova je knjiga veliko djelo milosrđa – neka mnogo Božje djece pronađe nadu i ohrabrenje kroz njezine istinite priče!”

Denis Nolan
MaryTV.tv

“Kada otvorimo svoja srca moći Međugorja, vidimo da postoji potreba za promjenom, potreba za mirom. Ova knjiga dokazuje da je mir u svijetu moguć zato što je moguć u našim vlastitim životima. Naša Gospa kaže: „Draga djeco, neka danas bude taj dan kad ćete Boga staviti na prvo mjesto u svojim životima, neka danas bude dan kad ćete početi voljeti!“ Jedino ljubav i molitva mogu ispuniti tu prazninu, tu rupu punu boli, tu prazninu u našim životima, a pogotovo u današnjem svijetu. Ova je knjiga blago. Ona savršeno donosi poruke Naše Gospe iz Međugorja bez propovijedanja. Neka svi oni koji ju pročitaju budu blagoslovljeni i promijenjeni svjedočanstvima unutar njenih korica.”

Sestra Emmanuel Maillard
Autorica devet knjiga, uključujući Scandalous Mercy: When God Goes Beyond Boundaries

„Evo ti Majke“ knjiga je koja podiže duh i inspirira. Poput sv. Ignacija Lojolskog, koji je uvijek bio na rubu svetih suza zbog svoga senzibiliteta prema Božjim blagoslovima, i sama sam bila u suzama, čitajući kako je Bog, „Nebeski Tragač“, tražio te duše, nikad ne odustajući od njih. Ova je knjiga ispunjena upravo onim što ovaj svijet tako očajno treba: izvanrednom nadom. Želim još… može nastavak?”

June Klins
Autorica knjige I Have Come to Tell The World That God Exists,
urednica časopisa The Spirit of Međugorje